Ingrediënten
- 12 bitterkoekjes
- 250 gram poedersuiker
- 2 eetlepels rode bessensap of
- 2 eetlepels druivensap
- 1 zakje botercrème (bakproducten)
- sprinkels, gebaksdecoratie (naar keuze)
Voorbereiden
Leg de bitterkoekjes plat op het werkvlak en steek een satéprikker aan de zijkant er minimaal tot de helft van het koekje in. Roer de poedersuiker met het vruchtensap tot een dik glazuur. Voeg wat poedersuiker toe als het glazuur te dun is, voeg een paar druppels sap toe als het te dik blijft. Doop de koekjes met de bolle kant in het glazuur en laat ze op de platte kant 1 uur drogen op een stuk bakpapier.
Bereiden
- Bereid de mix voor botercrème volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de crème in een stevig diepvrieszakje.
- Knip een heel klein puntje van het zakje af en spuit lijntjes of stippels op het glazuur. Garneer met de gebaksdecoratie. Serveer de lollypop petit fours in de pot