Bagel met avocado- eisalade

Ingrediënten:

  • 4 eetlepels Jean Bâton
    Belgian Recipe Mayonnaise
  • 4 bagels
  • 4 eieren
  • 2 eetrijpe avocado's
  • 1 rode peper
  • 1 bakje versie bieslook
  • 0.5 theelepel kerrie

Bereiden:

1. Bak de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Kook de eieren in 8 minuten. hard. Laat schrikken en pel ze. Snijd in kleine blokjes
en doe in een kom.

3. Halveer de avocado’s in de lengte en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met
een lepel uit de schil. Snijd in kleine blokjes en doe bij het ei.

4. Halveer de rode peper en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper in kleine stukjes
en hak de bieslook fijn. Voeg beide toe aan de avocado en ei.

5. Voeg de mayonaise en kerrie toe en meng alles door elkaar. Breng eventueel
verder op smaak.

6. Snijd de bagels door de helft. Beleg de bagels met de avocado-eisalade.