Kipstuckjes Piri-Piri met gele rijst en sperziebonen

Ingrediënten:

  • 1 pak De Vegetarische Slager Kipstuckjes
  • 1 bakje Vomar kip Pir-Piri saus
  • 200 gram Lassie gele rijst
  • 200 gram sperziebonen
  • 1 rode paprika (in reepjes)
  • 1 ui (in halve ringen)
  • 3 trostomaten (in blokjes)
  • 1 komkommer (in blokjes)
  • 2 eetlepels g’woon naturel dressing
  • 3 eetlepels g’woon olijfolie traditioneel

Bereiden:

  1. Kook de sperziebonen in circa 5 minuten. Kook ondertussen ook de gele rijst in ruim kokend water in circa 14 minuten gaar en giet af.
  2. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 3 eetlepels olie toe. Bak de Kipstuckjes aan één kant goudbruin. Voeg de ui, paprika, sperziebonen en de Piri-Piri saus toe en bak deze nog circa 4 minuten mee.
  3. Meng de dressingmix met de komkommer- en tomatenstukjes. Serveer de Kipstuckjes Piri-Piri met de rijst en de salade apart.