Header

Bereiden Vietnamese koffie met romig geklopt ei

  1. Scheid het eiwit van het eigeel, je hebt alleen het eiwit nodig.
  2. Klop het eiwit samen met de gecondenseerde melk met een elektrische mixer op een hoge stand in circa 10 minuten tot een fluweelzachte room.
  3. Zet per portie een espresso van de capsules en giet er een royale lepel eierroom overheen.

Ingrediënten

  • 1 Vomar scharrelei maat M
  • 5 eetlepels Melkan gecondenseerde volle melk
  • 4 g'woon espressocapsules

Bereiden ijskoffie met vanille en kaneel

  1. Zet met de espressocapsules vier espresso’s volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. Mix de espresso’s en de haverdrink goed door elkaar.
  3. Voeg het vanille aroma en kaneel naar smaak toe en mix het goed. Verdeel over vier mokken.

Ingrediënten

  • 4 g'woon espressocapsules
  • 500 ml Melkan haverdrink
  • G'woon kaneel (naar smaak)
  • 1 eetlepel Dr. Oetker vanille aroma